B.K. Kalomiris
  • Eλληνικά
  • English
ΑρχικήΕταιρικό προφίλΕπικοινωνία
Προϊόντα
Deck / Engine Electronics Special instruments
Αναζήτηση προϊόντων

Εταιρικό προφίλ
Η εταιρεία μας ιδρύθηκε το 1973 από τον Βασίλη Καλομοίρη και ξεκίνησε τη λειτουργία της αρχικά σαν σταθμός επιθεώρησης και επισκευής σωστικών και πυροσβεστικών μέσων.

Σύντομα μετεξελίχθηκε σε εισαγωγική και τεχνική εταιρεία ειδικευόμενη στην παροχή υπηρεσιών και υλικών σε μια ευρεία γκάμα, με βάση το Marine Safety και εγκαταστάθηκε σε ιδιόκτητη έκταση στην Δραπετσώνα που περιλαμβάνει αποθήκες, εργαστήρια και χώρους επιθεώρησης και επισκευών.

Τα προιόντα που σας παρουσιάζουμε αναλυτικά σε αυτήν την ιστοσελίδα είναι μεταχειρισμένα κατά το μεγαλύτερο μέρος τους και μόνο ένα μικρό ποσοστό τους εντελώς καινούργια.

Με ένα συνεχώς βελτιούμενο σύστημα ποιοτικής  διαχείρησης όλα τα προιόντα: μηχανικά, ηλεκτρικά ή ηλεκτρονικά έχουν επιθεωρηθεί και επισκευαστεί (με καινούργια ανταλλακτικα) και μετά από λεπτομερή έλεγχο διατίθονται πάλι σε άψογη λειτουργική κατάσταση.

Ένα καλά εξειδικευμένο προσωπικό, με υπεύθυνη καθοδήγηση, και υπερ-εικοσιπενταετή  πείρα έχει αναλάβει αυτή την υποχρέωση και η μέχρι σήμερα πορεία μας καθώς και η σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας δείχνει ότι βαδίζουμε σωστά προς αυτή την κατεύθυνση.

Αντικειμενικός μας σκοπός στην Ελληνική Ναυτιλιακή αγορά, είναι η παροχή υπηρεσιών σε υψηλό επίπεδο και υλικών σε άριστη ποιότητα, σε πολύ λογικές τιμές και πάντα με στόχο την σωστή υποστήριξη των πελατών μας.
 
Ποιοί είμαστε
Η πολύχρονη εμπειρία και το καλά εξειδικευμένο προσωπικό της B.K. Kalomiris εξασφαλίζουν προϊόντα σε άριστη λειτουργική κατάσταση, λογικές τιμές και σωστή υποστήριξη. Όλα τα προϊόντα μας περνάνε από λεπτομερή έλεγχο με ένα συνεχώς βελτιούμενο σύστημα ποιοτικής διαχείρισης.

[+] Μάθετε περισσότερα
Επικοινωνία
Ανδρέα Μιαούλη 65, Δραπετσώνα, ΤΚ 18648
Τ. +30 210 46 33 846
e-mail. Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

[+] Βρείτε μας στο χάρτη
Γρήγορη σύνδεσμοι
Αρχική
Επικοινωνία
Deck / Engine products
Electronic products
Special instruments
Copyright © B.K. Kalomiris. All rights reserved.|Όροι χρήσης|Επικοινωνία
flink.gr