B.K. Kalomiris
  • Eλληνικά
  • English
ΑρχικήΕταιρικό προφίλΕπικοινωνία
Προϊόντα
Deck / Engine Electronics Special instruments
Αναζήτηση προϊόντων

Όροι χρήσης και δήλωση εμπιστευτικότητας
Η εταιρεία B.K. Kalomiris δεν δηλώνει με κανένα τρόπο ότι οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι κατάλληλες για οποιοδήποτε σκοπό. Κάθε κείμενο και φωτογραφία παρέχεται χωρίς καμία εγγύηση οποιουδήποτε είδους. Η B.K. Kalomiris δεν παρέχει καμία απολύτως εγγύηση ή διαβεβαίωση περί της ποιότητας, καταλληλότητας για οποιοδήποτε σκοπό, κυριότητας και μη προσβολής τρίτων σε σχέση με αυτές τις πληροφορίες. Δεν γεννάται καμία ευθύνη της B.K. Kalomiris για οποιαδήποτε ζημιά άμεση ή έμμεση, θετική ή αποθετική, αρνητικό ενδιαφέρον, διαφύγοντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση με οποιοδήποτε τρόπο από απώλεια χρήσης, δεδομένων ή κερδών, έστω και αν συντρέχει υπαιτιότητα που προκύπτει από, ή σχετίζεται με, τη χρήση ή λειτουργία των πληροφοριών που δατίθενται σε αυτή την ιστοσελίδα.

Τα κείμενα και οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται σε αυτή την ιστοσελίδα ενδέχεται να περιέχουν τεχνικές ανακρίβειες ή τυπογραφικά λάθη και η B.K. Kalomiris έχει κάθε νόμιμο δικαίωμα να μεταβάλλει το περιεχόμενο των κειμένων χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Η B.K. Kalomiris δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για πληροφορίες (κείμενα και φωτογραφίες) που παρέχονται από ιστοσελίδες τρίτων στις οποίες μπορείτε να οδηγηθείτε από σύνδεσμο μέσα από την παρούσα ιστοσελίδα.


Προσωπικά δεδομένα / Δήλωση Εμπιπστευτικότητας

Δηλώνουμε πως διαφυλάσσουμε τον προσωπικό χαρακτήρα όλων των προσωπικών δεδομένων των πελατών μας. Δεν τα εμπορευόμαστε, δεν πρόκειται να τα πωλήσουμε σε άλλες επιχειρήσεις ή οργανισμούς και δεν πρόκειται να τα γνωστοποιήσουμε σε τρίτους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) για κανένα λόγο, με εξαίρεση σχετικών διατάξεων του νόμου και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

Η χρήση και περιήγηση στην παρούσα ιστοσελίδα συνεπάγεται αυτομάτως και την αποδοχή όλων των παραπάνω.
 
Ποιοί είμαστε
Η πολύχρονη εμπειρία και το καλά εξειδικευμένο προσωπικό της B.K. Kalomiris εξασφαλίζουν προϊόντα σε άριστη λειτουργική κατάσταση, λογικές τιμές και σωστή υποστήριξη. Όλα τα προϊόντα μας περνάνε από λεπτομερή έλεγχο με ένα συνεχώς βελτιούμενο σύστημα ποιοτικής διαχείρισης.

[+] Μάθετε περισσότερα
Επικοινωνία
Ανδρέα Μιαούλη 65, Δραπετσώνα, ΤΚ 18648
Τ. +30 210 46 33 846
e-mail. Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

[+] Βρείτε μας στο χάρτη
Γρήγορη σύνδεσμοι
Αρχική
Επικοινωνία
Deck / Engine products
Electronic products
Special instruments
Copyright © B.K. Kalomiris. All rights reserved.|Όροι χρήσης|Επικοινωνία
flink.gr